05:28
25 juni 2021

Vermeend kopstuk onderwereld Zwolle vrijgesproken voor oude mishandeling: onvoldoende bewijs tegen Abas M.

Vermeend kopstuk onderwereld Zwolle vrijgesproken voor oude mishandeling: onvoldoende bewijs tegen Abas M.

Twee Zwollenaren zijn in hoger beroep vrijgesproken voor een mishandeling uit 2014. De bewijslast rammelt, stelt het Hof in Leeuwarden. Een van de verdachten is Abas M., die inmiddels samen met zijn broer Idris vastzit op verdenking van een moordpoging en een plan voor een andere moord.

Abas M. (25) en Vincent F. (27) zouden in april 2014 in de Zwolse wijk Holtenbroek een man hebben toegetakeld tijdens een confrontatie.

Lees verder via ad.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =