01:25
29 september 2023

Politiek Huizen houdt zich (nog) stil in zaak De Roef: “Behoeftes wijk hebben prioriteit”

Politiek Huizen houdt zich (nog) stil in zaak De Roef: “Behoeftes wijk hebben prioriteit”

Ondanks een explosie aan de Roef en aanhoudende onrust in de straat laat de Huizer politiek weinig van zich horen. Eerst de veiligheid herstellen en goed zorgen voor de bewoners en pas daarna komt de politieke verantwoording wel. Dat is wat de politieke partijen in Huizen betreft de juiste volgorde.

Tot nu toe is het behoorlijk stil vanuit de Huizer politiek. Van de tien partijen die in de gemeenteraad zitten, heeft alleen het CDA een reactie geplaatst op de eigen website over de situatie op de Roef. Verder zijn er (nog) geen schriftelijke vragen gesteld. Dat blijkt uit navraag bij de gemeente. De behoefte aan een spoeddebat is er ook niet. Dat is onder meer op te maken na een rondgang langs een aantal politieke partijen.

Vorige week is de veiligheidskwestie op de Roef wel aan de orde geweest tijdens de raadsvergadering. Burgemeester Niek Meijer kreeg vragen, maar kon de politiek niet veel wijzer maken.

Lees verder via nhnieuws.nl

Meer leren van Godfried van GestelFrank van Summeren en Robert van Brakel over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 3 november in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen en de aanpak van kwetsbare gebieden? Kom naar de HCB Cursus die start op 4 november in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *