09:17
08 juni 2023

Opnieuw hennepgoederen aangetroffen in Medemblik na grootschalige controle

Opnieuw hennepgoederen aangetroffen in Medemblik na grootschalige controle

In samenwerking met politie en douane heeft de gemeente Medemblik afgelopen dinsdag een grote controle uitgevoerd bij verschillende bedrijfspanden. Tijdens de controle werden hennepgoederen gevonden bij een bedrijfspand, en verdovende middelen in een auto. Eerder werd in de gemeente een ‘hennepfabriek’ ontdekt.

Tijdens de grootschalige controle met speurhonden zijn onder meer bedrijfsunits, bedrijfspanden, opslagboxenlocaties en voertuigen gecontroleerd. Deze controles werden gedaan in Medemblik, Wognum en Zwaagdijk-Oost.

Op één van de locaties werden hennep en gerelateerde goederen aangetroffen. Het is niet bekend om welke goederen dit gaat. Ook werden bij een andere locatie verdovende middelen aangetroffen in een voertuig.

Eerdere controles
De gemeente Medemblik voert regelmatig integrale controles als er een vermoeden is van illegale activiteiten. Deze controles worden onder andere uitgevoerd op bedrijventerreinen, buitengebieden en bij recreatieparken.

Lees verder via nhnieuws.nl

Meer leren van prof. dr. Masja van Meeteren, prof. dr. Bob Hoogenboom,  prof. dr. Janine Janssen en dr. Hans Moors over veiligheidsthema’s als arbeidsuitbuiting van migranten, huiselijk geweld, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom 9 en 30 maart naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over de omgang met bijzondere doelgroepen (arbeidsmigranten, woonwagenbewoners) en de aanpak van kwetsbare gebieden (waaronder aandachtswijken, vakantieparken, bedrijventerreinen, woonwagenlocaties en buitengebieden)? Kom naar de HCB Cursus ‘Aanpak bijzondere doelgroepen en kwetsbare gebieden 2023’ die start op 17 maart 2023 in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *