04:07
28 juli 2021

OM: Kroongetuige Nabil B. zal snel weer over advocaat beschikken

OM: Kroongetuige Nabil B. zal snel weer over advocaat beschikken

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag in de rechtbank van Amsterdam laten weten dat kroongetuige Nabil B. op korte termijn weer over een advocaat zal beschikken. De man dreigde te stoppen met verklaren als zijn juridische bijstand niet snel geregeld zou zijn.

De kroongetuige beschikte niet langer over rechtsbijstand, nadat zijn vorige advocaten om onbekende reden stopten. Er zouden zich een advocaat en een juridisch adviseur hebben gemeld, maar die laatste zou door het OM niet zijn geaccepteerd.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zeventien =