09:13
08 juni 2023

Meer authentiek vrouwelijk leiderschap in Nederland

Meer authentiek vrouwelijk leiderschap in Nederland

Er is steeds meer aandacht voor leiderschap en met name leiderschap door vrouwen. Van een vrouwenquotum, naar het voorstel om kinderopvang gratis te maken en ongelijke lonen te verantwoorden, tot de recente mijlpaal: een vrouwelijke vicepresident in Amerika.

Toch blijft het anno nu voor vrouwen lastig om te leiden vanuit hun eigen waarden. Hoe dit komt en hoe we dit kunnen veranderen wordt uitvoerig besproken met meerdere succesvolle Nederlandse en internationale vrouwelijke rolmodellen in de podcastserie van New Female Leaders die eenmalig zeven unieke afleveringen dropt. Podcastbingen voor vrouwen die impact willen maken.

Lees verder via managersonline.nl

Meer leren van Thecla Goossens, Loes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 21 april.

Leren over doelgericht ontwerpen en inrichten van uw kinderopvang, basisschool en IKC? Kom 31 naar Rudolf Magnus in Utrecht en leer van Yvette Vervoort, Buro8020, Ineke Oenema, lector Early Childhood aan NHL Stenden Hogeschool, Joost Hillen, architect, j2o Architectuur, Simone Sorber, pedagogisch interieur ontwerp, Martin van Rooijen, pedagoog en promovendus, Universiteit voor Humanistiek te Utrecht en Carlijn Kramer, Projectmanager / adviseur Huisvesting & Vastgoed at Twynstra Gudde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *