08:08
03 december 2022

Lik-op-stuk-juf

Lik-op-stuk-juf

Het bedrijventerrein de Plaspoelpolder in Rijswijk is een aantrekkelijke locatie voor ondernemers. Helaas geldt dat ook voor ondernemers die zich bezighouden met ondermijnende criminaliteit. Het projectteam Ophis geeft malafide ondernemers in het gebied lik op stuk.

Mijn jongste zit sinds een half jaar op school. De aanloop was veelbelovend: de kleine charmeur overlaadde zijn juf met handkusjes en binnen no time had hij haar in zijn broekzak. En toen opeens, veranderde er wat. Aangemoedigd door de andere kleine Bokito’s en giechelende meisjes transformeerde hij van ondeugend in ronduit onuitstaanbaar. Daarbij de pogingen van de juf om hem tot de orde te roepen compleet negerend. Mijn hemel, dacht ik toen ze me er mee confronteerde, als dat nu al begint, waar gaat het dan eindigen.

Lees verder via ccv-secondant.nl

Meer leren over lokale veiligheid, recht en bestuur en de rol van de burgemeester? Kom vanaf 31 januari naar de HCB Collegereeks Veiligheid, recht en bestuur met prof. dr. Ira Helsloot, prof. dr. Hans Boutellier, Dr. Marc Schuilenburg, Dr. Ronald van Steden en Dr. Elke Devroe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.