07:30
10 december 2022

Leiderschap is als jazz

Leiderschap is als jazz

In de huidige complexe maatschappij zijn leiders die alles voordoen en de kar trekken niet meer voor te stellen, vinden ze bij de Hogeschool Rotterdam. Bij leiderschap hoort juist dat iedereen het initiatief heeft en verantwoordelijkheid neemt in de eigen rol.

In de onderzeebootloods van de RDM campus, middenin de Rotterdamse havens, werd gisteren het nieuwe studiejaar van de Hogeschool Rotterdam geopend. Deze opening stond in het teken van leiderschap en diende om de studenten, die niet fysiek aanwezig konden zijn, te inspireren het beste uit hun studietijd te halen. Met ingewikkelde droneshots, een live band en een sociale media-ster werd alles uit de kast getrokken om de presentatie zo groots mogelijk te maken.

Lees verder via scienceguide.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk.

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.