11:27
16 juni 2021

Kinderopvangsector werkt hard om vitale sectoren draaiende te houden

Kinderopvangsector werkt hard om vitale sectoren draaiende te houden
Hand of an elderly holding hand of younger

Minister-president Rutte en staatssecretaris Tamara van Ark hebben veel lof voor het harde werk in de kinderopvangsector tijdens de coronacrisis. Zij bezochten vandaag twee locaties van kinderopvang SkippyPePijn in Pijnacker. De kinderopvang is open voor kinderen van ouders die werken in cruciale beroepen en vitale sectoren. Dankzij de inzet van de kinderopvangsector en pedagogisch medewerkers is het voor deze ouders mogelijk om Nederland draaiende te houden.

Sinds de sluiting van scholen en de reguliere kinderopvang heeft de sector hard gewerkt om de noodopvang in te richten. Zo biedt SkippyPePijn 24/7 opvang aan voor ouders die nacht- en weekenddiensten draaien. Van de medewerkers zelf vraagt de noodopvang ook veel flexibiliteit. Medewerkers houden tijdens het werk 1.5 meter afstand tot elkaar en leren kinderen hoe zij om moeten gaan met de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder via rijksoverheid.nl

Meer leren over trends en ontwikkelingen in kinderopvang of over het aantrekken en behouden van goed personeel in kinderopvang, basisonderwijs en IKC? Kom naar de seminars van het Haags Congres Bureau ism BMK. NB Bij al onze bijeenkomsten houden we ons aan de RIVM-regels. U kunt dus veilig en vertrouwd deelnemen: -maximaal 30 deelnemers – 1.5 meter afstand tussen de deelnemers – desinfectiepunten – extra schoonmaakrondes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 17 =