03:25
12 juli 2024

Jongen (14) ernstig gewond bij spelen met vuur, drie tieners aangehouden

Jongen (14) ernstig gewond bij spelen met vuur, drie tieners aangehouden

Nadat een 14-jarige jongen uit Dongen zwaargewond raakte bij het spelen met vuur, zijn drie andere jongens uit diezelfde plaats aangehouden. Dat meldt de politie donderdagochtend.

De aangehouden jongens zijn 13, 13 en 14. Het drietal wordt verdacht van brandstichting, meldt de politie.

Het ging woensdag rond 20.30 uur gruwelijk mis met het vuur aan de Kanaaldijk Noord. De jongen die ernstig gewond raakte werd in een nabijgelegen woning direct onder de douche gezet. Intussen kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse, waarna de tiener met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam is gebracht.

Lees verder via ad.nl

Meer leren over wet- en regelgeving, waaronder (online) gebiedsverboden van Jan van der Grinten, advocaat bestuursrecht bij Van Doorne en over hoe je adequaat reageert op een situatie die dreigt te escaleren van lector en hoogleraar Otto Adang van de Politieacademie en de Rijksuniversiteit Groningen? Kom naar de Hybride HCB Cursus ‘Omgang met maatschappelijke onrust en polarisatie 2023’ die start op 9 november 2023 in Den Haag. Verder met Frank van Summeren, RONT Management Consultants en Toon Ruiken, Nationale Politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *