02:04
16 augustus 2022

Inspectie doet aangifte tegen schoolbestuurder om financiële transacties

Inspectie doet aangifte tegen schoolbestuurder om financiële transacties

De Onderwijsinspectie heeft aangifte gedaan tegen een bestuurder van de scholengroep SvPO (School voor Persoonlijk Onderwijs). Hij zou een of meerdere strafbare feiten hebben gepleegd, meldt Omrop Fryslân.

De inspectie maakt voorlopig nog niet bekend waar het precies om gaat, maar zegt dat het te maken heeft met de huisvesting van de scholen en de transacties die ermee te maken hebben.

De SvPO heeft acht vestigingen in Nederland, waaronder een in Hardegarijp in Friesland. Het gaat om middelbare scholen met klassen van maximaal zestien leerlingen.

Lees verder via nos.nl

Leren over leiderschap? Kom naar de HCB Masterclasses ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022’  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang & Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk.

Meer leren over Next Level toezicht in de praktijk? Kom naar de HCB Seminarreeks Toezicht in Transitie 2022 die begint op 1 april en is georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.