02:29
25 juni 2021

‘Ik heb niemand op de bon geslingerd. Dat had ik echt niet verwacht’

‘Ik heb niemand op de bon geslingerd. Dat had ik echt niet verwacht’

In de serie Doorwerkers publiceren we dagelijks de ervaringen van mensen in vitale beroepen. De serie heette eerder In de frontlinie. We volgden toen alleen medisch personeel, nu delen ook mensen met andere vitale beroepen hun verhaal. De tekst komt tot stand na een interview met een NOS-redacteur. Vandaag Thijs Quast, buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) in de provincie Zeeland.

“Het ging verbazingwekkend goed gisteren tijdens Koningsdag. Ik heb niemand op de bon hoeven slingeren en dat had ik echt niet verwacht.

Het was prachtig weer en veel mensen hadden natuurlijk een vrije dag, omdat het een feestdag was. Maar meer dan ‘gezellig druk’ op de Brouwersdam of bij het Veerse Meer was het niet. De Zeeuwse stranden waren gewoon leeg.

Lees verder via nos.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =