11:43
25 juni 2022

Harmienke Kloeze, directeur CBF: ‘Van publieksvertrouwen naar samenlevingsvertrouwen’

Harmienke Kloeze, directeur CBF: ‘Van publieksvertrouwen naar samenlevingsvertrouwen’

Directeur Harmienke Kloeze werkt bijna drie jaar bij het CBF. In februari is een campagne gestart om het vertrouwen in goeddoen een impuls te geven met de titel ‘Achter elk Erkend Goed Doel staat CBF’. Tijd voor het Vakblad om Kloeze te interviewen over de nieuwe koers van het CBF.

Het CBF is in een nieuw jasje gestoken. Zo is er afstand gedaan van de naam Centraal Bureau Fondsenwerving. De afkorting CBF wordt wel gewoon gebruikt. Waar staat de afkorting CBF nu voor?
Kloeze: ‘Het CBF bestaat al bijna honderd jaar en stond vroeger voor het Centraal Bureau Fondsenwerving. Die naam dekt de lading niet meer. We zijn geen bureau voor fondsenwerving maar een toezichthouder. En dat willen we met de nieuwe naam – CBF Toezicht op goeddoen – en logo uitdragen.’

Lees verder via fondsenwerving.nl

Meer leren over Next Level toezicht in de praktijk? Kom naar de HCB Seminarreeks Toezicht in Transitie 2022 die begint op 9 juni met Theodor Kockelkoren (Sodm), prof. dr. Muel Kaptein (Erasmus Universiteit) en Paul van Dijk, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.