09:08
05 februari 2023

Flexteam houdt verdachten aan bij drugsactie

Flexteam houdt verdachten aan bij drugsactie

Het Flexteam Den Haag Centrum hield dinsdag 23 maart drie Hagenaars, in de leeftijd tussen 40 en 53 jaar, aan op verdenking van handel in verdovende middelen. Op vrijdag 19 maart werd in hetzelfde onderzoek al een 32- jarige man uit België aangehouden.

Rechercheurs van het Flexteam kreeg deze mannen in beeld na een uitgebreid onderzoek. Eind 2020 kwam het onderzoek op gang nadat er twee dealers van verdovende middelen werden aangehouden. Naast de aanhoudingen doorzochten we gelijktijdig vier woningen in Den Haag. Tijdens deze doorzoekingen troffen we onder andere verdovende middelen, versnijdingsmiddelen, een groot geldbedrag en een drugspers aan. De eerder aangehouden 32- jarige man uit België is inmiddels voorgeleid aan de rechter- commissaris en zit nog steeds vast. De andere mannen worden gehoord en zijn in verzekering gesteld.

Lees verder via politie.nl

Leren over een preventieve aanpak van ondermijning? Kom 9 juni naar het HCB Seminar De Veilige Gemeente 2021 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 22 juni bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *