09:57
28 juni 2022

“Bij een gemiddelde race komen er minimaal honderd klachten binnen”

“Bij een gemiddelde race komen er minimaal honderd klachten binnen”

De F1 Grand Prix van Zandvoort in 2021 was een gedenkwaardig evenement. Voor Max Verstappen, die zijn ‘thuisrace’ overtuigend won. Voor de honderdduizenden toeschouwers die het van dichtbij meemaakten. Maar zeker ook voor medewerkers van Omgevingsdienst IJmond. Want mede dankzij hun inbreng verliepen de racedagen zonder calamiteiten en waren er maar zeven klachten. Toch kan het nog beter, stellen ze in deze terugblik.

Nee, een raceliefhebber is hij niet. Tijdens de Grand Prix was hij zelfs op vakantie. Maar vergunningverlener Michel van Tunen van Omgevingsdienst IJmond (ODIJmond) kijkt wel met veel plezier en trots terug op de prestatie die het ODIJmond-team geleverd heeft om het F1-evenement in Zandvoort in goede banen te leiden. Hij spreekt van een giga-karwei, waarbij goed samengewerkt is met de F1-organisatie, gemeente, provincie, waterschap, politie, brandweer, GGD en alle andere betrokken partijen.

Lees verder via toezine.nl

Meer leren over Next Level toezicht in de praktijk? Kom naar de HCB Seminarreeks Toezicht in Transitie 2022 met nog een seminar op 7 juli met Theodor Kockelkoren (Sodm), prof. dr. Muel Kaptein (Erasmus Universiteit) en Paul van Dijk, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.