10:29
13 augustus 2022

Aan de slag met de aanpak van ondermijning in de wijk. Doet u mee?

Aan de slag met de aanpak van ondermijning in de wijk. Doet u mee?

In het project ‘Aanpak ondermijning in de wijk’ gaat Platform31 samen met gemeenten op zoek naar een effectieve aanpak van ondermijnende criminaliteit in kwetsbare wijken. Veel gemeenten zijn er inmiddels van doordrongen dat repressie alleen onvoldoende werkt tegen ondermijning; er is een brede wijkaanpak nodig, waarin het (meer repressieve) veiligheidsdomein en het (meer preventieve) sociaal domein samen de strijd met dit probleem aanbinden. Wilt u hiermee aan de slag? Meld u dan nu aan!

Learning community en werkboek ‘Aanpak ondermijning in de wijk’
Hoe richt je als gemeente zo’n (meer dan repressieve) aanpak in? En met wie? Wat zijn knelpunten en hoe los je die op? Welke vernieuwende ideeën zijn er? In het project ‘Aanpak ondermijning in de wijk’ gaan we samen met deelnemende gemeenten op zoek naar het antwoord op deze vragen.

Lees verder via platform31.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Kom 10 juni naar het Nieuwspoort Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren. Het seminar is ook online te volgen op 10 juni.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.