01:57
06 februari 2023

Wraakzuchtige reiziger pendelt uren op en neer om conductrice te zoeken: ‘Ik wil haar iets aandoen’

Wraakzuchtige reiziger pendelt uren op en neer om conductrice te zoeken: ‘Ik wil haar iets aandoen’

Een treinreiziger heeft dagenlang tussen Dordrecht en Den Haag gependeld om oog in oog te komen met een conductrice die hij al eerder mishandelde en bedreigde. Ismail M. (41) was uit op ‘wraak’, zo stelde het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag tijdens de rechtszaak tegen de verdachte. ,,Ik wilde alleen praten’’, zei M.

Waarom reist iemand de hele dag met dezelfde (stop)trein? Drie conducteurs op het traject tussen Dordrecht en de hofstad lopen op 9 en 10 april meermaals Ismail M. tegen het lijf en vinden dat maar vreemd. Ze vragen hem uiteindelijk naar wie of wat hij op zoek is of wat hij wil.

,,Ik ben op zoek naar jullie blonde collega’’, beweren de NS-medewerkers dat hij zegt. ,,Ik wil haar iets aandoen en heb niets te verliezen. Ik heb vastgezeten door die vrouw en wil wraak nemen. Ik houd niet op met zoeken tot ik haar heb gevonden.’’

Lees verder via destentor.nl

Meer leren? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 2 juni in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *