04:13
01 december 2021

Weinig klachten, maar toch verder onderzoek naar huisvesting arbeidsmigranten

Weinig klachten, maar toch verder onderzoek naar huisvesting arbeidsmigranten

Jan de Regt, die de huisvestingsproblematiek van arbeidsmigranten in coronatijd onderzoekt, wil meer onderzoek doen voor hij een definitieve conclusie trekt uit een enquête die vandaag is gepresenteerd. Daaruit bleek dat van de 113 instanties die de enquête invulden slechts acht problemen hebben met huisvesting.

Jan de Regt is er niet van overtuigd dat de resultaten van de enquête het hele verhaal vertellen. “Nee zeker niet. Ik heb nog gesprekken met gemeentes om ook daar te vragen of zij problemen ervaren. Een soort dubbelcheck. En ik ga met de uitslag ook nog in gesprek met de Recron, ZLTO en Horeca Nederland. Bovendien praat ik met detacheringsbureau’s en bedrijven die onderdak bieden, met de vraag of zij nog tegen problemen aanlopen en daarmee kan ik een compleet beeld krijgen van wat de echte problematiek is.”

Lees verder via omroepzeeland.nl

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 11 maart 2021 met o.a. Frank van Summeren (RONT Management Consultants). Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =