04:02
22 april 2024

Personeel gezocht: opnieuw verruiming kwalificatie-eis

Personeel gezocht: opnieuw verruiming kwalificatie-eis

Opnieuw goed nieuws in de strijd tegen de enorme personeelstekorten in de kinderopvang: (wederom) zijn er nieuwe diploma’s toegevoegd aan de diplomalijsten.

De cao-tafel heeft besloten tot opname van een aantal diploma’s in verschillende lijsten voor de functies van pedagogisch medewerker en pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Ook besloot zij deze aanvullingen ook te verwerken in de tijdelijke verruiming van de kwalificatie-eis pedagogisch medewerker, in de diplomalijsten A3 en A4. Deze tussentijdse besluiten zullen opgenomen worden in de eerstvolgende wijziging van de cao Kinderopvang.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Meer leren over leiderschap van Anouk Brack, Mark Nijssen en Loes van Wessum? Kom naar de HCB Masterclasses ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022’  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang & Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *