05:58
29 maart 2023

Onderzoek samenwerking bij aanpak criminele activiteiten op scholen

Onderzoek samenwerking bij aanpak criminele activiteiten op scholen

Wapenbezit, steekincidenten, drugshandel. Steeds vaker hoor en zie je in de media dat scholen een aantrekkelijke omgeving zijn voor criminele activiteiten. Janneke Wijkmans, masterstudente Bestuurskunde aan het Radboud Universiteit, gaat zich hier samen met het Jeugdteam van het CCV de komende maanden in verdiepen. Graag stelt zij zich voor en doet een oproep.

“De komende periode ga ik als stagiaire onder begeleiding van collega’s Nicole Langeveld en Marielle Jansen aan de slag bij het CCV met mijn afstudeeronderzoek. Het is een vreemde tijd om aan hiermee te beginnen. De meeste collega’s heb ik niet persoonlijk ontmoet, en leer ik kennen via videobellen, mail en belcontact. Het is een beetje onwerkelijk en best wel wennen. Dat zal zo meteen ook even zoeken zijn in de uitvoering van mijn onderzoek. Dit richt zich op de aanpak van criminele activiteiten op en rond middelbare scholen, en dan expliciet hoe de samenwerking met scholen in een lokaal netwerk van partners is opgezet. Ik verwacht dat ik veel met mensen zal (video)bellen.”

Lees verder via wegwijzerjeugdenveiligheid.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *