02:23
25 januari 2022

Last onder dwangsom voor Pro Juventus

Last onder dwangsom voor Pro Juventus

Ondanks dat Pro Juventus failliet is, legt de IGJ de ggz-instelling vanaf 10 juni een last onder dwangsom op van 2500 euro. Dat bedrag loopt elke week op met 2500 euro tot een maximum van 10.000 euro.

Zorg verbeteren
Pro Juventus biedt op locaties in Wezep, Kampen en Wijhe geestelijke gezondheidszorg in ambulante setting aan kinderen en volwassenen. IGJ stelt dat Pro Juventus niet voldoet aan het eerste deel van een in februari opgelegde aanwijzing, waarin de inspectie de zorgaanbieder verplicht om de zorg te verbeteren.

Lees verder via skipr.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =