02:44
09 december 2022

Ksa: belangrijke stappen gezet voor vergunningverlening Koa

Ksa: belangrijke stappen gezet voor vergunningverlening Koa

De Ksa ligt goed op koers om met ingang van 1 maart 2021 vergunningsaanvragen van aanbieders van online kansspelen in behandeling te kunnen nemen. Dat zei René Jansen, voorzitter van de raad van bestuur van de Kansspelautoriteit (Ksa), vandaag tijdens een conferentie in Amsterdam georganiseerd door Gaming in Holland.

De Wet Kansspelen op afstand, de wet die onder meer online kansspelen legaliseert en reguleert, treedt volgens de huidige planning op 1 maart 2021 in werking. Zodra de wet van kracht is, kan de Ksa vergunningsaanvragen van online kansspelaanbieders in behandeling nemen. In een periode van zes maanden gaat de Ksa die aanvragen behandelen. De markt voor online kansspelen gaat voor aanbieders met een vergunning op 1 september 2021 open. Het blijft verboden zonder vergunning kansspelen aan te bieden.

Lees verder via kansspelautoriteit.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.