06:24
22 juni 2021

Kopstuk criminele familie uit Oss opgepakt op vakantiepark

Kopstuk criminele familie uit Oss opgepakt op vakantiepark

Op een vakantiepark in het Gelderse Ede is de voortvluchtige Toon R. opgepakt. Het Openbaar Ministerie Oost-Brabant beschouwt de 40-jarige als een van de kopstukken van een crimineel familienetwerk uit Oss.

Eerder werden andere familieleden al opgepakt. De 48-jarige Martien R. wordt door de autoriteiten gezien als leider van de criminele organisatie. Toon R. was als enige binnen het netwerk nog voortvluchtig. Volgens het OM was hij een van de meest gezochte mannen in Brabant.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =