06:23
23 juli 2018

Inspectierapport ‘in één oogopslag’ online

Inspectierapport ‘in één oogopslag’ online

Ouders die op zoek zijn naar informatie over geregistreerde kinderopvanglocaties kunnen dit vinden in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Ook kunnen ze het inspectierapport van de GGD bekijken met daarin de resultaten van een inspectie. Deze rapporten zijn echter moeilijk te lezen en te begrijpen. Dat is nu verbeterd; met ingang van 12 april zien ouders in één oogopslag de bevindingen van de inspectie over een kinderopvanglocatie duidelijk en overzichtelijk weergegeven in een samenvatting. Dit kan hen helpen bij het maken van een keuze voor een kinderopvanglocatie of om met de huidige opvanglocatie in gesprek te gaan.

Lees verder via maatschappelijkekinderopvang.nl

Meer leren over toezicht in transitie? Kom vanaf 16 mei naar het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag voor de HCB Seminarreeks ‘Toezicht in Transitie 2018 – Toezicht met gezag, gezag met toezicht’.

Bent u al voldoende bezig met de AVG als kinderopvang, kindcentra of school? Kom naar het Nieuwspoort Seminar ‘AVG-Proof in 10 kwartier – voor kinderopvang, basisonderwijs en kindcentra’ op 14 juni in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *