12:57
29 september 2023

Veilig ondernemen – “Het contact met ondernemers en bewoners is heel belangrijk binnen onze opleiding” –

Een win-win situatie. Dat is wat Mieke van de Beek, contactpersoon voor ondernemers, voor ogen had toen zij met MBO Amersfoort afspraken maakte over de veiligheidscheck van winkels. Winkeliers van de Amersfoortse winkelcentra krijgen van leerlingen van de MBO-opleiding HTV Politie advies over veiligheidsaspecten. Tegelijkertijd doen de leerlingen hiermee waardevolle praktijkervaring op. Nicole Schipper is één van de leerlingen die zo’n check uitvoert in winkelcentrum Emiclaer. Voor ze op weg gaan legt Nicole uit hoe het werkt.

Wat vinden bewoners, initiatiefnemers en andere betrokkenen in de stad van hun relatie met het stadhuis? Hoe merken zij iets van onze kernwaarden Dichtbij, Nieuwsgierig en Aanspreekbaar? Daarover lees je in deze rubriek. Dit keer een verhaal over de veiligheidscheck van winkels waarbij winkeliers, leerlingen van de MBO-opleiding HTV Politie en de gemeente samenwerken en van elkaar leren.

Lees het rubriek via Veilig Ondernemen Begint Hier – “Het contact met ondernemers en bewoners is heel belangrijk binnen onze opleiding”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *