08:14
30 september 2023

Drugslabo ontdekt midden in Brugse Poort, Civiele Bescherming ingeschakeld

Drugslabo ontdekt midden in Brugse Poort, Civiele Bescherming ingeschakeld

Middenin de Brugse Poort werd donderdagavond een drugslabo ontdekt nadat er een melding binnenkwam bij de brandweer over een penetrante geur. Het gaat over een labo waar amfetamines gemaakt werden.

Op een terrein met garageboxen in de Brugse Poort is sinds donderdagavond rond 19.30 uur een enorme politiemacht in de weer. In een loods in de Drongensesteenweg werd een omvangrijk drugslabo ontdekt. Er was niemand meer aanwezig in de loods. Het gerechtelijk labo kwam vrijdagochtend ter plekke, ook de federale politie startte een onderzoek. En er is een onderzoeksrechter aangesteld.

Lees verder via nieuwsblad.be

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *