09:56
05 februari 2023

Drie explosies in tien dagen: burgemeester Den Bosch zet extra toezicht in

Drie explosies in tien dagen: burgemeester Den Bosch zet extra toezicht in

Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch heeft voor de komende dagen extra surveillance ingezet in de buurt waar afgelopen nacht een explosief afging. Dat meldt hij in een brief aan buurtbewoners. Het is het derde explosief in tien dagen tijd in Den Bosch.

Aan de Zirkoon in Den Bosch ging in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosief af bij de voordeur van een woonhuis. Ook vond de politie bij het huis zes kogelhulzen.

De voordeur van het huis is verwoest, er is glasschade bij een huis in de buurt en twee auto’s raakten beschadigd. Er is niemand gewond geraakt.

Lees verder via omroepbrabant.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *