12:36
25 januari 2022

Campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ bereikte 5 miljoen mensen in 2021

Campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ bereikte 5 miljoen mensen in 2021

De wervingscampagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ heeft een succesvol jaar achter de rug. In 2021 werden online ruim vijf miljoen mensen bereikt. Bijna 150.000 mensen bezochten de website en het kerstlied ‘Dankzij jou’ kreeg meer dan 450.000 views.

De campagne is een initiatief van Kinderopvang werkt! van branchepartijen BK, BMK, FNV en CNV. Zij spreken van een ‘rijk campagnejaar’. Niet alleen heeft de campagne miljoenen mensen bereikt, ook werd deze genomineerd voor de internationale Effie Awards en won de communicatieprijs De Bonk. De ‘beroepstrots’ kreeg een flinke boost toen het kerstlied ‘Dankzij jou’ een hit bleek met meer dan 450.000 weergaven.

20 organisaties in koplopersgroep
In 2021 startte ook de koplopersgroep met twintig kinderopvangorganisaties die actief betrokken zijn bij (het uitdragen) van de campagne. ‘Op dit moment zijn wij druk bezig met het opzetten van een ambassadeursactie om de werving nog een flinke boost te geven’, meldt de organisatie.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang en Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − negen =