07:13
23 mei 2024

AI-programma van VWS sluit af met interactieve toolkaart

AI-programma van VWS sluit af met interactieve toolkaart

Na twee jaar is er een einde gekomen aan het VWS-programma Waardevolle AI voor gezondheid. Als sluitstuk is er een toolkaart gepubliceerd die uitkomsten en inzichten van het programma inzichtelijk maakt.

Artificiële intelligentie op een verantwoorde, succesvolle en snelle manier implementeren en opschalen in de zorg. Daaraan werkte een keur aan multidisciplinaire teams de afgelopen twee jaar. Om de potentie van AI in de zorg te benutten, richtte het programma Waardevolle AI voor gezondheid zich voor een belangrijk deel op samenwerking en gedeeld eigenaarschap.

Lees verder via skipr.nl

Meer leren over Samen veranderen 2022 – Anders werken aan maatschappelijke transities? Kom 3 juni naar Leerhotel het Klooster leren met en van Prof. dr. Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek bij ESADE Business & Law School in Barcelona, professor Organisatieverandering bij WU (Vienna University of Economics and Business) en verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB), Prof. dr. Jan-Kees Helderman, hoogleraar Sociaal beleid en bestuur aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit, Hester van Buren, voorzitter Raad van Bestuur bij Rochdale, Karen den Hertog, Hoofd afdeling Gezond Leven bij de Gemeente Amsterdam en MT-lid GGD Amsterdam-Amstelland, Shirine Moerkerken, Interventiekundige bij Strange | Strategy and Change en auteur van de boeken ‘Hoe ik verander’ en ‘Conflict eren’ en Elleke van Gelder, Ontwikkelaar en ontwerper Sociale Innovatie, Nationale Politie. Zie de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *