04:48
07 december 2021

Zo tof is het werk van de toekomst

Zo tof is het werk van de toekomst

The future of work is inmiddels uitgegroeid tot een containerbegrip. Maar het idee dat technologie de oplossing voor alles is, klopt niet volgens Robert van Barlingen van Deloitte.

“Het gaat óók om technologie, maar begint met strategie.”, zegt van Robert van Barlingen, consultant human capital en learning solutions bij Deloitte. Hij adviseert bedrijven en overheden hoe ze hun workforce futureproof kunnen maken. Het leren van nieuwe vaardigheden en de integratie van nieuwe technologie staan daarbij centraal.

Om de workforce aan te laten sluiten op de strategie moet een nieuwe blik op het werk, de werknemer en de werkomgeving worden ontwikkeld, aldus Van Barlingen. Werk zal continu van invulling en aard veranderen. Werknemers zullen in de toekomst (en nu eigenlijk al) veel meer in staat moeten worden gesteld om continu door te leren. Werkgevers dienen een omgeving te creëren die snel aanpassen mogelijk maakt.

Lees verder via rtlnieuws.nl

Meer leren over de Digitale Transformatie? Volg 1 juli het HCB Online Seminar Juridische Update 2020 met Jolize Lautenbach.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zeventien =