12:23
26 mei 2020

Waarom zijn slachthuizen coronabrandhaarden, en is vlees nog veilig?

Waarom zijn slachthuizen coronabrandhaarden, en is vlees nog veilig?

Na soortgelijke incidenten in Duitsland en de Verenigde Staten zijn nu ook tientallen medewerkers van een slachthuis in Groenlo besmet met het coronavirus. Waarom lijken slachthuizen kwetsbaar voor het virus? En zijn er gevolgen voor het vlees dat daar geproduceerd wordt?

Het slachthuis van vleesverwerker Vion in Groenlo is woensdag per direct gesloten toen 45 medewerkers besmet bleken te zijn met het coronavirus. De veiligheidsregio’s in Gelderland noemen de situatie “zorgwekkend”.

Lees verder via nu.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 24 september 2020 met o.a. Frank van Summeren (RONT Management Consultants). Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *