03:54
24 juni 2021

Vleesbedrijf Vion in Groenlo gesloten na corona-uitbraak

Vleesbedrijf Vion in Groenlo gesloten na corona-uitbraak

Een vleesbedrijf van het Nederlandse concern Vion in Groenlo is per direct gesloten nadat 45 personeelsleden positief zijn getest op corona.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bevestigt de sluiting bij navraag. Alle medewerkers zullen getest worden. Vanwege het hoge aantal besmettingen kon de NVWA de gezondheid van de dierenartsen niet meer waarborgen en hebben ze uit voorzorg besloten dat die hun werk opschorten. Dit betekent dat het slachthuis dicht moet omdat er zonder toezicht niet geslacht mag worden.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over Huisvesting Arbeidsmigranten? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 24 september 2020 met o.a. Frank van Summeren (RONT Management Consultants). Kijk op de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die plaatsvindt op 30 september 2020 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Kom 10 november naar de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 5 =