06:16
29 januari 2023

Vijf mannen in Eindhoven aangehouden wegens drugshandel

Vijf mannen in Eindhoven aangehouden wegens drugshandel

De politie heeft dinsdag in Eindhoven vijf mannen van 23 tot 33 jaar aangehouden die worden verdacht van cocaïnehandel. Er is ook ongeveer 80 kilo cocaïne in beslag genomen.

Rechercheurs van de Landelijke Eenheid gingen dinsdag over tot de aanhoudingen nadat een van de verdachten met een bestelbus in België een voorraad drugs had opgehaald. De bestelbus werd geparkeerd in een garagebox in Eindhoven. De chauffeur laadde enkele grote boodschappentassen over in een personenauto, waarmee hij naar een ondergrondse parkeergarage in de stad reed.

De boodschappentassen verdwenen in de berging van een bovengelegen woning. In de personenauto trof de politie nog twee boodschappentassen aan met blokken cocaïne. In de berging van de woning bleek een brandkast te staan waarin behalve de twee tassen nog eens 34 losse blokken cocaïne lagen.

Lees verder via om.nl

Leren over een preventieve aanpak van ondermijning? Kom 9 juni naar het HCB Seminar De Veilige Gemeente 2021 georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 22 juni bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *