03:12
12 juni 2021

Vier arrestaties na aantreffen drugslab

Vier arrestaties na aantreffen drugslab

In een loods bij een woning in Maarheeze is zondagochtend 28 juli een drugslab aangetroffen. De politie hield vier mannen aan.

Na binnengekomen informatie die wees in de richting van een drugslab, stelde de politie zondagochtend een onderzoek in bij een loods op een terrein van een woning aan het Laar in Maarheeze. In de loods bleek een werkend drugslab voor de productie van amfetamine te zitten. Op het moment van de inval waren drie mannen daar aanwezig. Het gaat om een 53-jarige verdachte met een nog onbekende woonplaats, een 57-jarige Venlonaar en een 41-jarige inwoner van Roermond. Het drietal is, samen met de bewoner van het perceel waar de loods op staat, aangehouden. Zij zitten alle vier vast voor verder onderzoek.

Lees verder via politie.nl

Meer leren? Kom naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Waar liggen burgemeesters wakker van?’ met o.a. prof. dr. Hans Boutellier, prof. dr. Bob Hoogenboom en burgemeester Lieke Sievers. Start 31 oktober.

Of leer meer over de juridische mogelijkheden van het openbare orderecht van Jan van der Grinten en Anita van den Berg van Kennendy van der Laan tijdens de HCB Seminarreeks ‘Juridische Update 2019 voor overheidsjuristen‘. Start 7 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + twaalf =