01:45
01 december 2021

VieCuri start met Horizontaal Toezicht

VieCuri start met Horizontaal Toezicht

In een tijd waarin VieCuri zich onophoudelijk inzet om patiënten die ziek zijn door het coronavirus zo goed mogelijk te ondersteunen, is het ziekenhuis ook nog steeds ‘gewoon’ een bedrijf.

VieCuri kreeg met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2020 van zorgverzekeraar VGZ een predicaat waardoor er minder kosten worden gemaakt en die kosten ook nog eens sneller inzichtelijk zijn voor ziekenhuis, patiënt en zorgverzekeraar. “Wij zijn trots dat we samen met VGZ deze mijlpaal hebben bereikt”, zegt IJsbrand Schouten, lid Raad van Bestuur VieCuri. “Het is een win-winsituatie. Wij hebben sneller en beter inzicht in de zorgkosten voor patiënten, er is minder werkdruk en zijn er minder kosten voor beide partijen.”

Lees verder via peelenmaasvenray.nl

Dr. Meike Bokhorst en Prof. dr. Lisette van der Hel zijn de keynotespeakers tijdens de geheel nieuwe HCB Studiedag ‘Toezichtstrategieën in de praktijk 2020’ die online plaatsvindt op 2 december 2020 vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Tools in Toezicht? Volg 10 november online de nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Toezicht in Transitie van het Haags Congres Bureau. Met praktijkbijdragen door oa Dr. Katy de Kogel over het toezicht met technologie op delinquenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 11 =