04:45
27 oktober 2021

Van ’t Wout: dankbaar voor de fantastische inzet van de kinderopvang

Van ’t Wout: dankbaar voor de fantastische inzet van de kinderopvang

Staatssecretaris Bas van ’t Wout nam maandag 11 januari een kijkje bij de kinderopvanglocatie Triodus Helen Parkhurst in Den Haag, die noodopvang biedt aan kinderen van wie de ouders een cruciaal beroep hebben. Ook ouders met kinderen in een kwetsbare positie kunnen er terecht als ze klant zijn bij de kinderopvang.

Van ’t Wout werd rondgeleid over de groepen en ging in gesprek met pedagogisch medewerkers om te horen hoe zij deze tweede periode van lockdown ervaren. Hij was onder de indruk van de flexibiliteit en de goede organisatie in de kinderopvang: “Binnen korte tijd moest de noodopvang weer ingericht worden. Dat lukte dankzij de fantastische inzet van de medewerkers in de kinderopvang. Hierdoor kunnen onder meer zorgmedewerkers, politiemensen en supermarktmedewerkers blijven doorwerken. Onze vitale sectoren draaien door. Ik heb daar veel respect voor, petje af.”

Lees verder via rijksoverheid.nl

Leren over leiderschap of over doelgericht ontwerpen van kinderopvang, basisschool en IKC? Bekijk de seminars van het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =