09:52
10 augustus 2022

Spookhuurders 3

Het is gelukt om het bedrijf Adressa.nl uit de lucht te halen.  Door veel ‘aandacht’ voor dit bedrijf te genereren, langs te gaan bij hun nepkantoor. Diverse Gemeentes zijn gewaarschuwd voor de handelswijze van Adressa.nl en hebben hun ambtenaren geïnstrueerd goed op te letten bij inschrijvingen.  Hierdoor kregen steeds meer mensen die met een en huurcontract aan de balie bij de gemeente NEE te horen als ze zich probeerden in te schrijven.

Het is nu aan justitie om de vele aangiftes op te pakken, te bundelen en achter de daders aan te gaan die vele mensen hebben gedupeerd.

Ook is het zaak om scherp op te letten om herhaling te voorkomen.  Het is niet ondenkbaar dat het concept onder een andere naam en een wat andere vorm wordt voortgezet.

Hulde voor alle mensen die zich hebben ingespannen om een vroegtijdig einde te maken aan de malafide praktijken van Adresaa.nl

Alex Vooren Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt

Samenwerken in dit soort malafide zaken loont. Wat mij in al die jaren is opgevallen is dat veel bedrijven en organisaties aan ‘eilandjesvorming’ doen.  Margareth Weijers Hoofdredacteur vl-nieuws.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.