10:18
28 juni 2022

Sneller hulp voor personen met verward gedrag in Lingewaard

Sneller hulp voor personen met verward gedrag in Lingewaard

Kwetsbare personen met verward gedrag worden in Lingewaard sneller geholpen. Althans, dat is het doel van afspraken tussen de gemeente en politie.

Komen er van inwoners en zorgorganisaties signalen binnen bij de politie of gemeente over verward gedrag, dan moet het makkelijker worden om snel gepaste zorg te bieden aan iemand. ,,Met de nu gemaakte afspraken lukt dat voordat het uit de hand loopt. Omdat we onder meer sneller gegevens van personen kunnen uitwisselen”, zegt burgemeester Nelly Kalfs. Het gaat bijvoorbeeld om informatie over iemands thuissituatie.

Lees verder via gelderlander.nl

Meer leren van Godfried van Gestel, Frank van Summeren en Robert van Brakel over een integrale persoonsgerichte aanpak? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2022’ die start op 2 juni in Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over Samen veranderen 2022 – Anders werken aan maatschappelijke transities? Kom 3 juni naar Leerhotel het Klooster leren met en van Prof. dr. Jaap Boonstra, hoogleraar Organisatiedynamiek bij ESADE Business & Law School in Barcelona, professor Organisatieverandering bij WU (Vienna University of Economics and Business) en verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB), Prof. dr. Jan-Kees Helderman, hoogleraar Sociaal beleid en bestuur aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit, Hester van Buren, voorzitter Raad van Bestuur bij Rochdale, Karen den Hertog, Hoofd afdeling Gezond Leven bij de Gemeente Amsterdam en MT-lid GGD Amsterdam-Amstelland, Shirine Moerkerken, Interventiekundige bij Strange | Strategy and Change en auteur van de boeken ‘Hoe ik verander’ en ‘Conflict eren’ en Elleke van Gelder, Ontwikkelaar en ontwerper Sociale Innovatie, Nationale Politie

Zie de website van het Haags Congres Bureau voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.