07:04
20 januari 2022

SKCN en SKV kinderopvang uit Vijfheerenlanden fuseren

SKCN en SKV kinderopvang uit Vijfheerenlanden fuseren

SKCN (Stichting Kinderopvang Centraal Nederland) en SKV (Stichting Kinderopvang Vianen) fuseren deze maand om beter in te kunnen spelen op alle veranderingen in de kinderopvangbranche.

Yvonne Schubad, de huidige directeur-bestuurder van SKCN, leidt de fusieorganisaties. Mieke van der Linden, interim-bestuurder SKV, rondt haar opdracht af op 1 mei 2022. De lokale opvanglocaties blijven bestaan met de vertrouwde gezichten voor de kinderen.

Beter inspelen op veranderingen
SKCN en SKV werken al intensief samen en verwachten door de fusie nog beter in te kunnen spelen op alle veranderingen in de kinderopvang, zoals de veranderende behoefte van ouders en de wensen van ouders en overheid ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april 2022 naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang en Basisonderwijs’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 11 =