01:53
09 december 2021

Situatie op Arnhemse bedrijventerreinen

Situatie op Arnhemse bedrijventerreinen

Een autowrak op een bedrijventerrein met een nieuwe voorzitter er naast, trok onze aandacht: “Het autowrak staat voor mij symbool voor de situatie op de bedrijventerreinen”, aldus Hans-Robert van der Doe. Wat betekent dat?

Symboliek
“Enerzijds is de gemeente Arnhem verantwoordelijk voor het vestigingsklimaat, het onderhoud, de veiligheid en de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen. En met hoofdletters de handhaving. Zolang er niet gehandhaafd wordt, blijft er rottigheid bestaan. Ondermijning ligt op de loer. Zeker nu de inzet van politie voornamelijk gericht is op coronahandhaving. Daar maak ik me wel zorgen over. Anderzijds hebben pandeigenaren en gebruikers ook een rol. Deze moeten zorgen voor een nette uitstraling van hun pand en perceel én, nog belangrijker, verdachte zaken melden bij de politie. Een onderbuikgevoel bij twijfelachtige situaties klopt meestal.”

Lees verder via arnhem-direct.nl

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 22 juni bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 15 =