04:26
24 juni 2024

Rotterdam investeert extra in personeelstekort onderwijs

Rotterdam investeert extra in personeelstekort onderwijs

Rotterdam zet met zijn onderwijsbeleid in op 4 speerpunten: meer investeren in het jonge kind, goede onderwijskwaliteit, betere aansluiting tussen onderwijs, preventie en jeugdhulp en een bestendige aanpak van het aanhoudende personeelskort. Het stadsbestuur investeert structureel 216 miljoen euro in het Rotterdamse onderwijs. 40 miljoen gaat naar de aanpak van deze speerpunten.

Onderwijswethouder Said Kasmi: “Het aanhoudende personeelstekort in het onderwijs en kinderopvang, de zorgen om het welzijn van leerlingen en studenten en ontwikkelkansen die nog lang niet voor alle kinderen/jongeren gelijk zijn vraagt veel van het onderwijs. Onze inzet is daarom om scholen meer te ontlasten,’’

Lees verder via dagblad010.nl

Wilt u leren over slagvaardig teams en teaming? Kom 20 maart naar de HCB Masterclass ‘Slagvaardige Teams in kinderopvang, basisonderwijs en IKC 2024’ georganiseerd door het Haags Congres Bureau. U ontvangt als deelnemer het boek van Hans van der Loo en Patrick Davidson ‘Teaming – De nieuwe realiteit van samenwerken’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *