10:45
28 juni 2022

Personeelstekort: Ska kinderopvang ontbindt contracten met ouders

Personeelstekort: Ska kinderopvang ontbindt contracten met ouders

Ska Kinderopvang, de grootste kinderopvangorganisatie in de regio Amersfoort, gaat vanaf volgende week noodgedwongen bestaande contracten met ouders verscheuren. De kinderopvangorganisatie ziet geen andere oplossing meer voor de enorme personeelstekorten, zo meldt het AD.

Ouders die hun kind nu drie dagen naar een opvang van Ska – in bijvoorbeeld Amersfoort, Leusden, Nijkerk of Putten – brengen, kunnen te horen krijgen dat ze voor één dag in de week een andere oplossing moeten zoeken. Voor ouders die hun kind één dag brengen, zou het kunnen dat de opvang helemaal stopt. Voor hoeveel van de vierduizend kinderen die ze opvangen er straks geen plek meer is, wil de directie niet kwijt. Wel dat het gaat om kinderen die opgevangen worden bij de dagverblijven en de buitenschoolse opvang.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 9 juni naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.