05:27
28 september 2022

Ook scholen mogen nu peuters opvangen

Bij wijze van experiment zijn peuters vanaf 2 jaar nu ook welkom op de Haagse Van Ostadeschool. Hiervoor trekt de gemeente Den Haag 60.000 euro subsidie uit. Als het aan de schooldirecteur ligt, is dit slechts het begin en komen er straks ook al baby’s naar zijn school. ‘Hoe jonger we ze hier kunnen verwelkomen, hoe beter.’  Het Algemeen Dagblad besteedt aandacht aan de nieuwe peuterklas die vanaf oktober in de school van start gaat. De Van Ostadeschool ligt in de Haagse Schilderswijk. Directeur Renald Gunsch hoopt vooral leerlingen te helpen die van huis uit geen of gebrekkig Nederlands leren. Gunsch vindt dat huidige voorscholen ‘hartstikke goed werk doen’, maar denkt dat het nog beter kan. ‘Door alles in eigen hand te houden, kunnen we ze klaarstomen voor de kleuterschool op een manier zoals wij dat willen.’
Lees verder via KinderopvangTotaal

Meer leren over het vormen van een kindcentrum? Kom naar de HCB Seminarreeks Checklist Kinderopvang PRO – Een KINDCENTRUM, waarom, hoe en wat? die start op 10 november in Den Haag.

Liever in 1 middag helemaal bijgepraat over actuele ontwikkelingen en wetgeving kinderopvang? Kom dan naar het HCB Seminar Checklist Kinderopvang – 10 kwartier voor rendement en groei op 11 oktober in Utrecht.

Of wilt u eerst ervaringen lezen van deelnemers aan seminars bij het Haags Congres Bureau? Dat kan op de ervaringenpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.