04:38
09 juni 2023

Neef van Ridouan Taghi wordt verdacht van drugs- en wapenhandel

Neef van Ridouan Taghi wordt verdacht van drugs- en wapenhandel

Een neef van Ridouan Taghi is in november aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugs- en wapenhandel. De rechtbank in Zwolle besloot dinsdag dat Badreddine Taghi langer moet blijven vastzitten.

Badreddine is het jongere broertje van Anouar Taghi, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum.

De 22-jarige Badreddine Taghi is vorig jaar november aangehouden en verscheen dinsdag voor het eerst voor de rechter. Zijn advocaat Wesley van Soest benadrukt dat er geen enkele link is tussen de verdenkingen tegen zijn cliënt en die tegen familieleden.

Lees verder via nu.nl

Meer leren van prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Masja van Meeteren, prof. dr. Janine Janssen en dr. Hans Moors en samen reflecteren op veiligheidsthema’s als mensenhandel, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom 9 maart en 30 maart naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ op locatie Koninklijk Instituut Van Ingenieurs te Den Haag. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *