09:35
05 februari 2023

Medewerkers extra belonen: welke mogelijkheden zijn er binnen de huidige cao?

Medewerkers extra belonen: welke mogelijkheden zijn er binnen de huidige cao?

Veel kinderopvangondernemers willen in deze tijden van enorme inflatie en personeelstekort hun medewerkers extra belonen voor hun inzet en loyaliteit. Maar als houder van een kinderopvang ben je natuurlijk gebonden aan de Cao Kinderopvang. Welke mogelijkheden zijn er binnen de cao voor een extra beloning of vergoeding?

De Brancheorganisatie Kinderopvang heeft afgelopen tijd veel vragen hierover binnengekregen en heeft daarom de mogelijkheden op een rij laten zetten door hun juristen. De huidige Cao Kinderopvang is een standaard-cao (artikel 1.6). Dit betekent dat elke afwijking van de cao, ten voor- of ten nadele, niet is toegestaan – ténzij daartoe mogelijkheden binnen de cao gegeven worden.

Lees verder via kinderopvangtotaal.nl

Op zoek naar inspiratie voor je team op de basisschool, kinderopvang of IKC? En hoe je daarbij klantenergie, medewerker-energie en kind-energie benut? Kom 15 maart naar Utrecht voor de Nationale Directeurendag Kinderopvang & Basisonderwijs 2022 – Energieke Klantgerichte Organisaties georganiseerd door het Haags Congres Bureau en ondersteund door BMK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *