01:53
22 maart 2023

Leeraanbod maatschappelijke stabiliteit en handboek maatschappelijke onrust gelanceerd

Leeraanbod maatschappelijke stabiliteit en handboek maatschappelijke onrust gelanceerd

Momenteel is het leeraanbod aan publicaties, trainingen en contactpunten op het gebied van maatschappelijke stabiliteit versnipperd, omdat dit door verschillende (overheids)organisaties wordt aangeboden. Dit aanbod richt zich op het voorkomen van maatschappelijke spanningen/onrust, polarisatie, radicalisering, extremisme en problematisch gedrag en het bevorderen van inclusie.

De op 14 december gelanceerde website www.maatschappelijkestabiliteit.nl is één centrale vindplaats voor het leeraanbod op deze thema’s. Ga er heen en vind de meest actuele en bruikbare leerproducten om als gemeente of andere (publieke) professional maatschappelijke stabiliteit te bevorderen.

Lees verder via verwey-jonker.nl

Leren en reflecteren als burgemeester, wethouder, hoofd van politie, officier van justitie of hoofd OOV op veiligheidsthema’s als mensenhandel, cybercime, maatschappelijke onrust en ondermijning? Kom vanaf 9 februari 2023 naar de HCB Collegereeks ‘Veiligheid, recht en bestuur – Burgers, bedrijven en veiligheid’ in Den Haag georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa prof. dr. Bob Hoogenboom, prof. dr. Jon Schilder en prof. dr. Janine Janssen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *