06:38
10 december 2022

IKC De Lei feestelijk geopend

IKC De Lei feestelijk geopend

Woensdag is het IKC officieel door wethouder Petra van der Wereld geopend. Zij knipte het lint door. Dit gebeurde op de prachtige tribune trap van het gebouw.

IKC De Lei is ontstaan vanuit een fusie van de drie basisschool in Leimuiden (De Schakel, De Kleine Wereld en De Torenvalk). Sinds 2019 zijn zij gefuseerd en hebben anderhalf jaar in twee oude locaties het onderwijs vormgegeven. Op 9 december opende het IKC haar deuren, samen met Kinderopvang Snoopy. Na slechts vijf dagen in het IKC onderwijs te hebben gehad, moest het IKC vanwege de strenge lockdown haar deuren sluiten. Het geplande openingsfeest van 16 december jl. kon hierdoor geen doorgang vinden.

Lees verder via allesinkaagenbraassem.nl

Leren hoe je een wendbare organisatie wordt? Kom 7 april naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk.

Of kom leren over leiderschap in tijden van verandering tijdens de HCB Masterclasses Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC 2022  die starten op 24 maart bij Rudolf Magnus in Utrecht. Georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.