09:52
28 oktober 2021

IKC De Lei feestelijk geopend

IKC De Lei feestelijk geopend

Woensdag is het IKC officieel door wethouder Petra van der Wereld geopend. Zij knipte het lint door. Dit gebeurde op de prachtige tribune trap van het gebouw.

IKC De Lei is ontstaan vanuit een fusie van de drie basisschool in Leimuiden (De Schakel, De Kleine Wereld en De Torenvalk). Sinds 2019 zijn zij gefuseerd en hebben anderhalf jaar in twee oude locaties het onderwijs vormgegeven. Op 9 december opende het IKC haar deuren, samen met Kinderopvang Snoopy. Na slechts vijf dagen in het IKC onderwijs te hebben gehad, moest het IKC vanwege de strenge lockdown haar deuren sluiten. Het geplande openingsfeest van 16 december jl. kon hierdoor geen doorgang vinden.

Lees verder via allesinkaagenbraassem.nl

Meer leren van Thecla GoossensLoes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 13 oktober.

Of kom 16 december naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − drie =