09:18
27 januari 2022

Harderwijk koerst op een nieuw woonwagencentrum met zo’n zeventig standplaatsen

Harderwijk koerst op een nieuw woonwagencentrum met zo’n zeventig standplaatsen

De politieke partijen staan unaniem en pal achter het ‘Koersdocument  Woonwagens 2021’, waarin Harderwijk de koers uitzet om binnen vijf jaar te komen tot een of meer woonwagencentra met 65 tot 85 standplaatsen voor woonwagens.

Hoewel de zoektocht nog moet beginnen, kwamen tijdens de bespreking van het koersdocument in de commissie ruimte al een paar locaties voorbij, waaronder de Parallelweg, de Zandlaan, de Kleine Mheenweg en de Wikkemeen. De locatie aan de Zandlaan leek wethouder Jeroen de Jong op voorhand niet zo geschikt, ‘omdat er daar langs drie kanten geluidsschermen moeten komen’. “Dat lijkt mij niet zo geschikt voor het woon- en leefklimaat”, vond hij.

Lees verder via harderwijksezaken.nl

Leren over een Integrale Gebiedsgerichte Aanpak? Kom naar de 2-daagse HCB Cursus die start op 25 januari 2022 bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag.

Meer leren over een goede omgang met woonwagenlocaties in de praktijk? Doe mee aan de unieke  3-daagse HCB Cursus met Jeroen KemnaFrank van SummerenMurat AlkiliçGeert van Loosdrecht en Peter van den Bogaert die start op 27 januari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + zes =