10:40
16 oktober 2021

Half miljard euro om salariskloof primair- en voortgezet onderwijs te verkleinen

Half miljard euro om salariskloof primair- en voortgezet onderwijs te verkleinen

De Kamer is het gisteren eens geworden om de begroting voor het komende jaar voor twee miljard euro te verbouwen. Er is dan een half miljard euro beschikbaar om de salariskloof tussen het primair- en voortgezet onderwijs te verkleinen. Dit meldt het Algemeen Dagblad.
Eerder waren VVD, D66 en CDA nog bereid om de begroting met bijna een miljard te vermeerderen. Oppositiepartijen lieten toen weten, tijdens de algemene beschouwingen, dat bedrag te mager te vinden. Daarom wordt er achter de schermen gewerkt aan eeen beter bod dat rond de twee miljard euro bedraagt.

Lees verder via nationaleonderwijsgids.nl

Meer leren van Thecla GoossensLoes van Wessum en Bregje Spijkerman over leiderschap? Kom naar de HCB Seminarreeks ‘Leiderschap in Kinderopvang, Basisonderwijs en IKC’ die start op 13 oktober.

Of kom 16 december naar de geheel nieuwe editie van het HCB Seminar ‘Checklist Kinderopvang’ deze keer over Wendbaarheid organiseren in de praktijk. Met Pauline Slot, Universitair Docent en onderzoeker op het gebied van kwaliteit in de kinderopvang, Universiteit van Utrecht, Mark Nijssen, oprichter en adviseur bij de organisatieontwerpers en Roswitha Heitbrink, Samensturend verandermanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + dertien =