04:30
05 december 2023

Eerste zittingsdag Marengo na arrestatie Weski

Eerste zittingsdag Marengo na arrestatie Weski

Het omvangrijke liquidatieproces Marengo gaat maandag in sterk gemankeerde vorm verder. Het is de eerste zitting in de strafzaak sinds de opzienbarende arrestatie van Inez Weski, inmiddels voormalig advocaat van hoofdverdachte Ridouan Taghi.

Officieel staan de dupliek (reactie van de verdediging op het Openbaar Ministerie) en het laatste woord in de zaak van verdachte Mohamed R. op het programma. Maar het kan niet anders dan dat er wordt stilgestaan bij de arrestatie van Weski op 21 april.

Lees verder via parool.nl

Meer leren over publiek-private samenwerking tegen ondermijning? Doe 17 mei online mee met het HCB College Publiek-private samenwerking tegen ondermijnende georganiseerde criminaliteit door prof. dr. Bob Hoogenboom, Nyenrode Business University, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Meer leren over de integrale aanpak van veelplegers, verwarde personen en stelselmatig daders? Kom naar de HCB Cursus ‘Integrale Persoonsgerichte Aanpak 2023’ die start op 25 mei in Den Haag, georganiseerd door het Haags Congres Bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *