12:11
21 oktober 2021

Drie Nederlanders, zes Belgen vast in onderzoek internationale drugssmokkel

Drie Nederlanders, zes Belgen vast in onderzoek internationale drugssmokkel

Drie Nederlanders zijn gearresteerd in verband met een onderzoek naar internationale drugssmokkel, meldt de Belgische federale politie. Het gaat om een 30-jarige man uit Etten-Leur, een 31-jarige man uit Ouderkerk aan den IJssel en een 62-jarige man uit Rotterdam. Ook zijn er zes Belgen opgepakt.

De drie Nederlandse verdachten, die in Nederland zijn aangehouden, zijn deze week voorgeleid aan de officier van justitie en zitten voorlopig vast. Volgende week beslist de rechtbank in Amsterdam over hun uitlevering aan België.

Lees verder via nos.nl

Meer leren over ondermijning vanuit een internationaal perspectief? Volg 10 juni online het Seminar De Veilige Gemeente 2020 georganiseerd door het Haags Congres Bureau. Met oa Ton Rombouts, Kris Renckens, Leonie Willemsen, Ben van der Hoeven en Frank van Summeren.

Of volg 24 juni het online seminar De Veilige Gemeente Online Summer Special 2020/2021 – Ondermijning aanpakken tijdens en na de lockdown. Met topsprekers prof. dr. Hans Boutellier (VU en Verwey-Jonker Instituut), Shanna Mehlbaum (Mehlbaum Onderzoek & Advies), Arnout de Vries (TNO, Heidie Pols (Haags Economische Interventie Team) en Krista Schram (Hogeschool Inholland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + zeven =